About

O Nama

Portal precica.com je internet stranica koja sadrži linkove prema stranicama koje korisnici iz Srbije i Crne Gore najčešće posećuju. Ova stranica predstavlja idealan izbor za Vašu početnu stranicu.

Predložite Link

Ukoliko želite da se link prema Vašoj omiljenoj internet stranici pojavi na portalu precica.com, pošaljite predlog na e-mail: predlozilink@precica.com

Marketing

Za sve informacije o oglašavanju na portalu precica.com obratite se na e-mail: marketing@precica.com

Uslovi Korišćenja - precica.com

Portal precica.com Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge precica.com portala. Korišćenjem portala precica.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati sa ovim Uslovima korišćenja i da ih u potpunosti razumeju i prihvataju.

Portal precica.com ne kontroliše sadržaj koji se nalazi na stranicama za koje postoji link na portalu. Precica.com ne odgovara za eventualni nedozvoljeni sadržaj koji se nalazi na stranicama za koje postoji link na portalu. Precica.com neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korišćenjem portala i usluga. Sve sadržaje portala precica.com koristite na sopstvenu odgovornost.

Linkovi Ka Drugim Internet Stranicama

Portal precica.com nije odgovoran za sadržaj stranica za koje postoji link na portalu. Precica.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Pomoć I Podrška

Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko sledeće e-mail adrese: office@precica.com

Izmene Uslova Korišćenja

Portal precica.com zadržava pravo izmene ovih Uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na portalu precica.com.

Kontakt